Un tânăr din Ocnița a fost reținut de poliție pentru trafic de droguri, urmare a ridicării marijuanei în sumă de aproximativ 600.000 lei. Acesta a fost reținut de ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații, de comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Nord chiar în timp ce le vindea.

Oamenii legii au descins cu percheziții și au ridicat o cantitate de circa două kilograme de marijuana, estimate pe piața neagră la o valoare aproximativă de 600.000 lei. Tânărul are vârsta de 23 de ani și era responsabil de vânzarea marijuanei în raioanele din nordul țării. Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor PCCOCS. 

„Urmărirea penală continuă pentru stabilirea altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunilor, timp în care cei vizați se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, afirmă Poliția Republicii Moldova.

Distribuie articolul: