Şi-a luat ceata de urători şi a pornit… la peţit. Este vorba despre un tânăr din Durleşti care şi-a cerut iubita în căsătorie, pe 31 decembrie, prin intermediul unei urături.

Sergiu a profitat de sărbătorile de iarnă ca să-şi ceară iubita în căsătorie. Ajutat de colegii din ansamblu, tânărul a compus pentru Diana, iubita sa, o urătură cu un mesaj special. Fata surprinsă nu a ezitat să ofere un „DA” pe loc.

Tinerii spun că deşi pentru majoritatea oamenilor ziua de 31 decembrie reprezintă sfârşitul unui an, pentru ei este începutul unei noi vieţi, a vieţii de familie. „Eu cred că el este alesul inimii mele şi o să fim o familie fericită”, spune Diana Bardaş, viitoarea mireasă.

„Vine aşa un moment în care simţi într-adevăr că persoana dată e persoana de care ai tu nevoie, persoana care trebuie s-o menţii pentru o viaţă lungă, lungă”, a spus la rândul său viitorul mire, Sergiu Jurja, potrivit sursei citate.

Şi părinţii au împărtăşit bucuria copiilor lor. „E o zi specială, un eveniment important, pentru că avem trei fiice şi aceasta este a doua, şi desigur că am vrea pentru fiicele noastre totul ce-i mai bine de pe lume”, spune Cătălina Bardaş, mama Dianei.

Tinerii vor juca nunta în toamna anului 2015.

Distribuie articolul: