E un talent să poți face vlogging de calitate: trebuie să fii actor, orator și o persoană extrem de carismatică, nemaivorbind de faptul că ai de transmis un mesaj. Un tânăr din Chișinău a decis să facă mai mult: imită reputații vloggeri și politicieni ai Moldovei și îi reușește de minune!

Eroul acestei povești se numește Cătălin Lungu – un tânăr de 21 de ani, student actorie în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) și actor la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”. Și cum un asemenea talent nu se putea limita doar la activitatea în cadrul teatrului, la sfârșit de aprilie Cătălin și-a lansat un vlog, alături de o pagină de Facebook cu pseudonimul @zerodoi.

18157427_1738639219761007_7433659246353477461_n

Primul episod de comedie a fost dedicat „iernii din aprilie”, care s-a abătut asupra țării, mai bine zis a serviciului de urgență, solicitat la maxim în această perioadă:

Vocea lui Cătălin se potrivește perfect și pentru imitarea vocii unor politicieni ca Vladimir Putin, Igor Dodon, Donald Trump sau Klaus Iohannis. De asta ne-am convins în episodul din 1 mai:

FELICITARI CU 1 MAI!Posted by Catalin Lungu on 1 Mai 2017

A urmat apoi un episod dedicat zilei de 9 Mai, cu o parodie pentru vocea ex-președintelui Voronin :

S DNIOM POBEDI!Am asteptat pana pe 9 mai ca sa facem un al doilea video de parodie. Ne-a fost putin frica la filmari, dar… am trecut cu bine 😀 Trebuie sa recunosc ca am “furat” personaju si de la Dan, cred ca se vede. Ii multumesc si il iubesc, iar pe voi, va pup!
P.S: dati un like si un share daca v-a placut, pentru ca noi putem continua 😀

Posted by Catalin Lungu on 9 Mai 2017

Și episodul cel mai recent, care a adunat peste 98 de mii de vizualizări, plus o mulțime de comentarii. Clipul a fost dedicat Eurovisionului, mai concret vloggerilor basarabeni, care au comentat poziționarea SunStroke Project pe locul III, în marea finală:

MOLDOVA EUROVISION 2017Ce parere au cei mai importanti VLOGGERI din Moldova despre prestatia celor de la Sunstroke Project la Eurovision

Posted by Catalin Lungu on 15 Mai 2017

Foto: captură video, Cătălin Lungu, arhiva personală

Distribuie articolul: