Dacă încă vă mai întrebați cine este considerată a fi cea mai fericită femeie din lume, trebuie să vă spunem că se numește Zhao Mai și este originară din China. Soțul acesteia, actualmente soldat, i-a pregătitit mâncare pentru un an întreg, înainte să plece într-o misiune armată în Tibet.

Yin Yunfeng este cu adevărat un soț devotat, dar adevărul este că acesta își vede soția doar o singură dată în an. În timpul ultimei sale sosiri acasă, bărbatul de 27 de ani a observat cât de ocupată este consoarta acestuia și și-a dat seama că femeia nu are timp aproape deloc ca să-și pregătească mâncare.

Soldatul s-a speriat că soția acestuia s-ar putea alimenta doar cu spaghete de preparare rapidă și a decis să-i pregătească atâta mâncare, cât să-i ajungă pentru un an întreg. Acesta a pregătit mâncarea, a împărțit-o în porții mici, a ambalat-o frumos și a lăsat-o în frigiderul familiei, al rudelor, dar și al vecinilor.

Imaginați-vă că mâncarea predestinată să-i ajungă lui Zhao Mai pentru un an întreg a fost preparată în ultima săptămână de aflare acasă a soțului acesteia. Bărbatul a pregătit circa 1000 de colțunași, dar și alte 70 de feluri de mâncare, inclusiv 100 de litri de supă după are Zhao este pur și simplu înnebunită. Și asta nu e tot. Pentru a-și surprinde plăcut soția, Yin Yunfeng a ascuns prin casă și o grămadă de bunătăți care îi vor readuce zâmbetul pe fața femeii iubite.

„Eram pregătită pentru o asfel de viață, pentru că soțul meu revine acasă foarte rar. Nu m-am gândit, însă, că-mi poate fi atât de greu. Indiferent de greutăți, voi continua să-l susțin și să am grijă de familia noastră. Mâncarea pe care a pregătit-o pentru mine îmi va fi de ajuns pentru un an întreg. Atunci când îmi amintesc cât de mult mă iubește și are grijă de mine, sufetul meu se înseninează”, mărturisește femeia.

Zhao Mai povestește cu emoție și despre bunătățile ascunse prin casă de către soțul său. „În fiecare zi îmi trimite mesaje cu sugestii despre unde se află mâncarea ascunsă. Îmi spune așa: Astăzi ai muncit foarte mult. În calitate de recompensă, sub pat te așteaptă un borcan întreg cu stfide”, recunoaște chinezoaica. Aceasta mai spune că a găsit ambalaje cu chips-uri bine ascunse, semințe prăjite de floarea-soarelui, dar și cărniță uscată de vită.

Știți ce i-a mai scris acest soldat grijuliu soției sale? „Sper că atunci când vei termina toată mâncarea, eu voi fi deja acasă!”

 

Sursa: Daily Mail

Distribuie articolul: