La cea de-a 7 ediție Mall of Fame, cel mai Fashion eveniment al primăverii organizat de Shopping MallDova. Invitata specială a evenimentului a fost interpreta Irina Rimes.

Frumoasa interpretă a vorbit despre stilul ei și evoluția sa din punct de vedere stilistic. Bineînțeles publicul s-a bucurat și de un scurt recital din partea Irinei.

Este una dintre cele mai îndrăgite și „diferite” artiste de la noi cât și din România și totuși modestia este principala calitate a Irinei Rimeș. Am așteptat până s-a fotografia cu fiecare dintre copiii și adolescenții care și-au dorit o poză cu EA.

Cum îți descrii stilul?

„Eclectic, îmi place să port sport cu casual, sport cu elegant. Am o fată care mă ajută, se numește Olivia Stoica, care este gusturi foarte fine și foarte dezvoltate în materie de fashion. Moda se schimbă-stilul rămâne.”

De ce nu folosești machiaj? 

„Eu nu mă consider o femeie frumoasă, sunt simpatică. Folosesc foarte puțin machiaj, este vorba și de trend, un trend în care eu mă identific. Îmi plac buzele neconturate. În general folosesc fon de ten pe bază de apă, nu folosesc fonduri de ten care acoperă foarte mult.”

Un secret de frumusețe ?

„Să vă iubiți și să vă apreciați, dar nu până la nivelul cela în care să nu faceți nimic cu viața voastră. Să investiți în voi și nu ma refer la bani, haine, dar la cunoștințe. Învăța-ți o limbă străină, aste e sexy, citiți o carte, asta e sexy. Nu contează ce dacă ai ruj de la … contează cum îl porți și unde îl porți.”

Pentru mai multe detalii despre Irina Rimes urmăriți interviu de la jos:

Sursa foto: Facebook

Distribuie articolul: