O secundă îmbibată cu personalitatea, durerile și extazul lui. Nu-i cunoaștem identitatea, dar fiecare postare ne face să-i retrăim cele mai gustoase amintiri. Lista bloggurilor din Moldova s-a îmbogățit cu o noua prezență, iar faptul că își păstrează anonimatul îl face și mai intrigant. Secundele unui bărbat.

Ai spune că urmează replici încrezute și o lecție de fotbal. Dar nu este așa. De fiecare dată când îi accesezi blogul pășești într-o lume care s-a pierdut în rutina noastră zilnică. O lume în care te poți detașa de grijile de la birou și savura acele sentimente care într-adevăr contează. O lume în care înveți că oamenii nu trebuie înțeleși, ci iubiți.

Este la fel de sincer și la întrebările pe care le primește în cortină, și zice că se simte împlinit atunci când emoțiile cuiva vibrează pe aceeași undă cu personajele din viața sa. Își păstrează anonimatul pentru că spune el viața pe care o transcrie în cuvinte este o posibilitate a fiecărui dintre noi, astfel fiecare se regăsește în trăsăturile sale proprii.

Este sincer și atunci când spune că nu așteaptă să fie flatat, spune că scrie lucruri evidente, iar fiecare istorioară este o bucată din sufletul său pe care și-o dăruie necondiționat celor care îl urmăresc. Nu-l vom întâlni pe scenă, ci printre noi, gata să ne cucerească cu un zâmbet într-o zi înnorată, să ne întindă mâna atunci când avem cea mai mare nevoie, dar ne este greu să cerem, să ne redea frumusețea vieții printr-un singur cuvânt atunci când restul toarnă texte goale. Pentru că fiecare secundă contează.

Altesecunde.wordpress.com va fi prezent săptămânal în cadrul revistei PentruEA.md cu un editorial despre viața calculată și trăită altfel.

Îl găsiți și pe facebook.com/secundeleunuibarbat

Distribuie articolul: