Bogdan Bidasca, un tânăr de 17 ani născut la Botoșani, a câștigat concursul de frumusețe „Fresh Faces”, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuală. Tânărul are șanse mari să ajungă în marile campanii fashion internaționale. România are cel mai frumos model masculin la ora actuală. Bogdan Bidasca, un tânăr de 17 ani, a fost desemnat cel mai frumos model al momentului la concursul de frumusețe „Fresh Faces”, organizat la Barcelona. El are mari șanse să fie remarcat și să ajungă în marile campanii fashion ale brandurilor internaționale și în prezentările de modă.

“Are toate șansele să facă o carieră internațional și prevăd că în următorii ani va câștiga zeci de mii de euro din asta”, a declarat Liviu Ionescu, președintele agenției MRA, pentru Cancan.ro.

 

Deși abia urmează să absolvească clasă a 11-a, Bogdan Ionuț nu este primul câștig din carieră. În 2007 Bogdan a reprezentat România la Eurovision Junior. Acum tânărul a primit numeroase oferte de colaborare de la agențiile prezente la finala Fresh Faces, iar MRA Models estimează că în următorii doi ani, acesta va încasa câștiguri de zeci de mii de euro în calitate de model. 

Sursa/Foto: Fashion.md

Distribuie articolul: