Cafenelele de pe mapamond șochează de-a dreptul prin modul lor de comportare cu micii vizitatori, astfel că odraslele neascultătoare și gălăgioase ale vizitatorilor se pot pricopsi cu alungări și chiar pedepse din partea personalului. Un exepmlu elocvent este și cafeneaua The Black Lion, din Marea Britanie. Personalul acestui local îi avertizează pe părinți cu un mesaj extrem de provocator…

„Pentru a evita întâmplările nefericite și traumele copilului dumneavoastră, atunci când va începe să alerge, dați-l pe mâna personalului restaurantului, care va fi fericit să-l agațe de masa dumneavoastră”, se arată pe tabla de la intrarea în local.

Nikki Brodin, proprietarul restaurantului, a declarat că mesajul reprezintă doar o glumă nevinovată.

„În acest pub de modă veche nu se pregătește mâncare, iar anunțul de la intrare este doar o rămășită de umor britanic, deci n-am avut intenția să supărăm pe nimeni”, declară Brodin, pentru presa locală.

Pe rețeaua de Facebook a localului, mai mulți internauți și-au exprimat indignarea din cauza mesajului cu care restaurantul își întâmpină clienții, însă administrația localului continuă să susțină că nu există nimic ofensator în aceste propoziții. Mai mult decât atât, cineva dintre utilizatori a propus arestarea administratorului.

Un alt scandal legat de mesajul de la intrarea într-un bar a fost la sfârșitul verii, în cazul JR Pub. Administratorii acestui local afirmau că interzic vizitarea localului de către clienții de culoare (pentru evitarea contaminării cu Ebola). 

Peter’s Place Cafe a interzis, în luna iulie, accesul în local a americanilor gălăgioși.

Foto: bbc.com

Distribuie articolul: