Marian Crețu, sau cum îl cunoaște industria hip-hop de la noi, „Kapushon”, și-a luat „Mămăliga” și a trecutul Prutul ca să le dea spre degustare și fraților de acolo. Mai bine zis juraților din concursul „X Factor”, unde rapperul și-a propus să facă show și să câștige. I-a cucerit pe toți membrii juriului, iar Delia s-a declarat deja fanul lui. Vezi ce reacții au avut aceștia după audiția piesei.

Deși are deja un public al său în Republica Moldova și este cunoscut în cluburile de noapte drept un rapper care aprinde atmosfera, Kapushon și-a propus să treacă Prutul cu talentul său. Și-a luat clipul și piesa care l-a făcut celebru și a mers să împartă mămăligă la „X Factor”. Are 32 ani, este rapper și vine de la Leova. „Mămăliga am scris-o vara trecută, cumva mai în glumă, fără să mă gândesc că va prinde. Mămăliga din videoclip a făcut-o chiar iubita regizorului, a făcut vreo 3 până ne-a ieșit așa cum vroiam. Nu m-am așteptta la succesul piesei atât de mare”, declară Marian în prezentarea sa.

Întrebat dacă câștigă bani din muzică și cât cere acesta pentru un concert, Kapushon a declarat: „Nu cer o anume sumă pentru un concert, sau pentru două piese. Cât mi se dă, de obicei sunt de acord. Câștig câte ceva din muzică. Vă prezint piesa mea, ‘Frățică, dă-mi o bucățică’”, a spus moldoveanul înainte de evoluare.

Basarabeanul a ridicat toată sala în picioare, dar și pe jurata Delia, acre a dansat pe tot parcursul piesei. La final Horia Brenciu a propus ca piesa să fie declarată imn pentru emisiunea „Iadul Bucătarilor”. 

„Voi, moldovenii de peste Prut, aveți acest haz specific, aveți un fir epic, aveți povești… Asta cu mămăliga n-am mai auzit-o. Ești bravo, original și bine de tot. Pentru că m-ai făcut să-mi fie foame, foame de muzică bună, ai un DA din partea mea”, a comentat Ștefan Bănică. Același DA l-a primit și din partea celorlați membri ai juriului. Delia s-a declarat fana lui Kapushon și a îndemnat publicul să-i țină minte numele, iar Horia Brenciu a rămas impresionat de faptul că moldoveanul a reusțit să ridice publicul în picioare și să-l facă să fredoneze refrenul lui chiar după prima strofă.