O plimbare alături de iubit, pe Marele Zid Chinezesc, s-a încheiat cu lacrimi pentru o tânără de 28 de ani. Și nu lacrimi de durere, ci de fericire, aceasta fiind cerută în căsătorie chiar acolo!

Eroul care a decis să-i pună iubitei marea întrebare a vieții pe Marele Zid Chinezesc se numește Jean Baptiste Gidrol, este pilot de dronă și are 24 de ani. Prietena sa –  Bao Yizhou (28 de ani) nici măcar nu intuia că odată invitată într-o excursie la Zid, avea să fie pusă în fața celei mai importante decizii din viață – aceea de a-i deveni logodnică.

„Ea știa că vreau să merg la Marele Zid Chinezesc ca să-mi încerc noua dronă. Într-un final, planul pe care l-am găsit acolo a fost perfect”, recunoaște tânărul, care mai apoi a împărtășit în spațiul virtual imaginile video cu cererea propriu-zisă.

cats

După ce a scos cutia cu bijuteria și a coborât un genunchi în fața ei, tânăra s-a emoționat nespus, iar răspunsul a fost pozitiv. Acum, logodnicii planifică o nuntă mare, la care să-și invite toți prietenii.

Vedeți și voi acest moment emoționant:

Foto: captură video

Video: Caters News

Distribuie articolul: