Prietenia lor peste 20 de ani învinge din nou moartea și trecerea timpului. Astăzi, Olga Orlova a lansat videoclipul pentru piesa „Прощай, мой друг” (trad.: „Adio, prietenul meu”) - un nou tribut pe care îl dedică celei care a fost Janna Friske. Produsul video conține imagini pline de emoție, surprinse într-o biserică, dar și cadre cu Janna Friske.

Deși piesa a fost lansată anterior, Olga Orlova a încheiat chiar zilele trecute filmările pentru această piesă, pe care o dedică prietenei sale eterne.

Sunt sigură că această piesă va emoționa inimile a milioane de oameni, pentru că este apropiată fiecăruia dintre noi. Eu i-am dedicat-o Jannei, aceasta e datoria mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, mărturisește Orlova.

re

„Adio, prietenul meu” este scrisă în colaborare cu producătorul și compozitorul rus Maksim Fadeev. Acesta, la rându-i, susține:

„Janna și-a dorit dintotdeauna să scriu pentru ea o piesă, dar din anumite motive asta nu s-a întâmplat cât încă era vie. Când s-a stins, am decis că oricum îmi voi îndeplini promisiunea. Am scris muzica și textul refrenului, după care i-am scris Olgăi Orlova și am rugat-o să scrie restul strofelor și să interpreteze această compoziție. Ca să fie sincer, de la persoana I… .”

Aceasta nu este prima piesă pe care Olga Orlova i-o dedică celei mai bune prietene. O piesă la fel de pătrunzătoare este și „Ptica” – un single însoțit de videoclip:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: