Chiar dacă sunt consideraţi outsideri în India, membrii familie Pullan cred că destinul lor este, de fapt, un dar de la Dumnezeu”, iar posibilitatea de a obţine un nou record mondial Guiness înseamnă împlinirea unui vis mult-dorit de a-și cumpăra o locuinţă cu cel puțin două dormitoare. Familia Pullan arde de nerăbdare să obţină recordul mondial Guiness, deoarece n-au putut să trăiască nicio clipă cu demnitate pe parcursul vieţii lor. Toţi anii i-au trăit în suferinţă şi sărăcie, căci efectul secundar al albinismului face oamenii invalizi.

După ce s-au căsătorit în 1983, Rosetauri (50 ani) şi Mani (45 ani), s-au mutat din sudul ţării în Delhi şi au avut 6 copii, la fel, cu pielea albă, dar totuşi indieni. Potrivit The Sun, în familie se numără 3 fii: Vijah (25), Shankar (24), Ramkishan (19) şi 3 fiice: Renu (23), Deepa (21) şi Pooja (18). Numărul membrilor s-a mărit după ce fiica lor Renu s-a căsătorit cu un bărbat care de asemenea are albinism, Rosheh(27). În plus, fiul lor de 2 ani, Dharamraj, a moştenit pielea albă a părinţilor.

Cei 10 indieni au pielea foarte decolorată, iar părul aproape alb. Ei suferă de miopie mai puţin sau mai mult pronunțată şi au un grad înalt de sensibilitate la lumină. Organismul lor nu produce destulă melanină, substanța ce dă culoare pielei, părului şi ochilor, astfel că aceste organe rămân neprotejate de razele soarelui.

Toată familia locuieşte într-un apartament cu un dormitor în Delhi, iar mulţi indieni care îi cunosc, mărturisesc că nu pot să creadă că aceştea sunt de origine indiană, că s-au născut şi trăiesc în India. De-aceea, mulţi îi numesc „englezi”.

De albinism sunt afectaţi circa 17 mii oameni pe tot globul, iar ultimul record a fost înregistrat de o familie cu 6 membri albinoşi ce locuieşte în America de Nord. Astfel, în timpul cel mai apropiat, specialiştii de la Guiness World Records vor contacta familia Pullan pentru eventuali verificări şi probabil, vor accepta înregistrarea lor ca fiind cea mai numeroasă familie de albinoşi din lume.

Distribuie articolul: