Serje Zizzo este un nou nume pe piața muzicală autohtonă, interpret care se lansează cu primul său single official “BAW” în colaborare cu Rebecca. Abia lansată, piesa va avea în curând şi un videoclip, regizat de Ciprian Pascal. De unde vine artistul, dar și unde vrea să ajungă, aflațI mai jos.

“BAW” este un cocktail de muzică bună, energie şi ritmuri puternice care vor asalta difuzoarele la petrecerile nocturne din acest an, cel puțin așa pretinde Serje Zizzo. Pseudonimul scenic este o alternativă a propriului său nume. Sergiu, îşi are originile în oraşul Rezina, iar pasiunea pentru muzică a luat naştere la vârsta de 12 ani, când a început să compună propriile melodii.

Prima experienţă pe scenă a avut-o cu trupa Vâslă Ruptă (România), în calitate de chitarist şi solist al trupei. Mai târziu, Serje Zizzo pleacă în Statele Unite, New York, unde colaborează cu producătorul Igor Mişcoi (Band Amor) la piesa “Try to be mine” şi-şi aprofundează cunoştinţele în deejaying.

 

Ideea de a fi producător pe lângă cea de interpret apare odată cu colaborarea 3DRap Records, când se decide să producă pentru membrii acesteia, unele piese precum ”Chişinău”, “Like a Show”, intens promovate în cluburile din ţară. Serje Zizzo este un proiect care implică o echipa numeroasă, printre care Artur Corcodel, Alex Marcoci, Ruslan Kostetzki şi are tendinţa să se dezvolte atât pe plan intern cât şi internaţional.

Distribuie articolul: