Schimbările de look sunt mereu legate de stări interioare noi! După o bună perioadă în care a fost fidelă blondului, Olia Tira a decis să redevină brunetă. Artista leagă noua sa imagine de importante noutăți din viața sa personală.

Olia și-a informat fanii virtuali despre noua schimbare pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o dovadă foto a noului său look:

Dacă o femeie își schimbă coafura sau culoarea părului, în viața ei negreșit au loc schimbări. Adevăr curat.

În interiorul meu au loc acum anumite schimbări. Pot numi asta un fel de renaștere. A venit momentul când pur și simplu m-am oprit în loc, am respirat adânc și am început să privesc în jurul meu.

Cât de mulți oameni buni ne înconjoară și, din păcate, nu mai puțini sunt cei în care care numerită energia noastră…

O perioadă când pur și simplu vrei să te auzi pe tine, cea adevărată, care nu se ascunde după măști; să te auzi și să înțelegi ce vrei anume tu și nu cei care te încojoară.

A venit timpul să spun adio pentru totdeauna și să închid uși în fața anumitor oameni. Să mă iertați, dar aceasta este alegerea mea. E și așa destulă lipsă de sinceritate. Deja îmi este silă. Vreau să fiu alături de oameni adevărați, cu adevărte valori, care se pot bucura de lucruri mici, fără a se baza pe valori materiale; oameni luminoși la suflet, cu un simț bun al umorului, care pot râde chiar și de ei, OAMENI. Restul e praf.

Restul nu aduce niciun fel de fericire și doar ne distruge pe dinăuntru. Am înțeles perfect acest lucru la 28 de ani și am constatat că e timpul pentru „curățenie generală”.

În lume există atâtea lucruri minunte! A venit timpul să elimin totul de pe „hard disk” și să îl completez cu momente corecte și cu adevărat valoroase!”, se arată în mesajul plin de dezvăluiri a artistei.

olia tira

Foto: Instagram