Pentru că tot nu am mai auzit demult de Nalatia Barbu, aceasta ne impresionează cu un nou hit, piesa „Doar Noi” a fost lansată astăzi în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Artista a anunțat pe o rețea de socializare lansarea piesei: „Mâine lansez noul meu single și videoclip „Doar Eu”, semnat de Adi Sînă, la „Antena 1”, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Rămâneți aproape. Sper să vă placă. Aștept comentariile voastre”, scrie Natalia pe Facebook.

„Ieri am filmat noul meu videoclip cu Slava Sârbu și o echipă minunată de profesioniști, Radu Mada, Florin Noje, Traviata Gabriela Păduraru ș.a. Am petrecut vreo 5 ore în cadă…dar surpriza mare a clipului vă așteaptă in curând”, scrie interpreta pe aceeași rețea de socializare. 

Natalia Barbu, facebook.com

Piesa, care este o compoziție semnată de Adi Sînă, face parte din cel mai nou proiect muzical al artistei, ce urmează a fi lansat în primăvara anului 2014.

Filmările acestui videoclip au durat 24 de ore și s-au desfășurat în interiorul Casei Oamenilor de Știință din București, regizorul acestuia fiind Slava Sîrbu.

Scenariul videoclipului este bazat pe o poveste de dragoste dintre două femei. Partenera lui Natalia din videoclip este modelul Sabina Trandafir.

captură YouTube

Vă propunem să să urmăriți videoclipul nou lansat.

 

 

Distribuie articolul: