E toamna pieselor noi și a videoclipurilor tari! O dovedesc interpreții Glance, Elena Gheorghe și Naguale, care au lansat astăzi un videoclip absolut superb pentru piesa „În bucăți”. Noua producție este o piesă despre iubire, suflete și inimi rupte în bucăți. Cum arată noul videoclip al celor trei, admirați mai jos.

Noua producție KAZIBO Music, lansată și de Cat Music a venit după o perioadă mai lungă de așteptări, în care fanii au stat cu sufletul la gură.

Regia videoclipului a fost marcată de Dan Petcan, care i-a implicat în scenariu și pe sportivii Bogdan Stoica și Ștefan Szmoru. Ovidiu Baciu (Naguale) joacă, în videoclip, rolul unui arbitru.

Pentru că a fost și unica prezență feminină din videoclip, Elena Gheorghe a declarat: „A fost poate cel mai greu rol de până acum. M-am lăsat purtată de poveste, m-am pus în locul femeii lovite, mustrate… a fost greu.”

Frumoasa roșcată a strălucit în două ținute senzuale și a rezistat efectelor speciale la care au fost supuși artiștii, în timpul filmărilor.

„În bucăți” spune o poveste, cum a fost și în cazul „Cinema”, în care sper eu să se regăsească cât mai mulți. În fiecare vers simți beat-ul piesei, simți bătălia internă a emoțiilor care sufocă personajul și se revarsă foarte frumos în imaginile din acest clip”, mărturisește Glance, pentru presa română. 

Urmăriți noul videoclip al celor trei aici:

Foto: Colaj PentruEa

Distribuie articolul: