Delia s-a reinventat cu adevărat după lansarea hitului „Pe aripi de vânt”, videoclipul căruia a fost vizualizat pe YouTube de peste 23 de milioane de interanuți. Mai nou, după o recentă colaborare cu trupa Carla's Dreams (featuringul „Cum ne noi”), Delia lansează o nouă piesă. De data asta - o baladă dramatică, dedicată iubirii cu final nu prea fericit și comunicării dintre generații: „Da, mamă”. Versurile acestei piese sunt cutremurătoare!

Da, mamă, sunt beată
Pentru că altfel nu îl pot uita,
Și n-am nevoie de iertarea ta,
Nu-mi spune că n-ai fost și tu așa, cândva” – este refrenul piesei „Da, mamă”, videoclipul căreia a fost lansat chiar în dimineața zilei de astăzi. Clipul este probabil unicul produs video în care Delia apare pe fundal cromatic alb-negru, de altfel, foarte aproape de mesajul piesei – o dragoste neîmplinită, care a lăsat îndurerată inima unei femei.

Încă de la ora 10.00, adică imediat de cum piesa a fost difuzată pe YouTube și pe contul oficial de Facebook al artistei, Delia a și primit un val întreg de feed-back-uri pozitive din partea fanilor. Piesa place cu adevărat publicului, pentru că exprimă un mesaj sincer și niște versuri memorabile, care rimează perfect. Nu în zadar unul dintre fani a scris următorul comentariu la ultima postare a Deliei: „Prea multa realitate în piesa asta!”

Deși nu ne-am fi așteptat, scrierea acestei piese este semnată de trupa Carla’s Dreams. Producția „Da, mamă” a fost realizată de Carla’s Dreams, Ursache Claudiu și Alex Cotoi, iar la textul secundar din piesă a muncit Codin Maticiuc.

„Da, mamă”, este, de altfel, și o colaborare dintre casele române de discuri Cat Music și Global Records. Savurați-o!

Foto: Facebook

Distribuie articolul: