Stilista Yliana Danko a invitat pe data de 27 noiembrie, cele mai stilate mămici și tinere fashioniste la seminarul: „Pink Bubble Gum”.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a determina tinerele și viitoarele mame să arate bine atât în timpul sarcinii cât și după. Pentru aceasta la seminar au fost invitate persoane specializate, care au dat sfaturi ce vor ajuta femeile să se mențină în formă.

pentruea.md

Printre invitații speciali ai serii a fost medicul reumatolog al centrului medical „Med Way”, Victor Oprea, care a învățat femeile cum să prevină și să trateze vergeturile apărute în perioada sarcinii.

pentruea.md 

Instructorul de fitness a oferit un master-class din care femeile au învățat cum poți să slăbești corect și să te menții în formă în condițiile casnice.

pentruea.md

Un alt invitat special a fost psiholugul Aza Onika care a oferit sfaturi femeilor pentru a le pregăti moral de cel mai important moment din viață și pentru a le ajuta să trecă peste stresul cauzat de naștere.

 

pentruea.md

Mai mult ca atât, la eveniment a avut loc și o prezentare de modă pentru copii. Aici Ylianna Danko a prezentat în premieră câteva articole din noua linie vestimentară pentru copii, dar și prototipuri pentru maturi.

pentruea.md

Evenimentul a fost încheiat cu o timbolă de premii, printre care se numărau și accesorii handmade semnate de stilista Yliana Danko.

pentruea.md

 

Distribuie articolul: