Zvonurile din presa internațională spun că Rihanna ar putea avea un iubit nou. Și aici este vorba de nimeni altul, decât Leonardo DiCaprio. Aceștia, au fost văzuți împreună în ultimile două săptămâni, la două petreceri mondene. Să fie oare adevărat?

Câștigătoarea Premiului Grammy în vârstă de 26 de ani a fost văzută, sâmbăta precedentă, la petrecerea „Playboy Mansion” în compania actorului în vârstă de 40 de ani, Leonardo DiCaprio. Potrivit unei surse de la TMZ, cei doi au stat toată seara împreună, iar după serbare tot împreună au și plecat.

Rihanna

Iar în week-endul precedent, aceste două celebrități, au fost văzute și la serbarea zilei de naștere a designerului Nikki Erwin, la care, de asemenea nu s-au scăpat din priviri. Prietenul omagiatului, Chuck Pacheco, precum și Hilary Duff împreună cu Paris Hilton, au confirmat câte ceva din „zvonurile” despre acești doi „porumbei”. Probabil că au fost și câteva bezele și sărutări, dar pentru care, din păcate, nu avem „dovezi imprimate”.

DiCaprio

Presa americană afirmă că aceste două staruri sunt văzute împreună de ceve timp, doar că „prudența” lor nu prea i-a „deconspirat”. Chiar și de Revelion, aceștia au fost văzuți la un club de noapte (La Plage Club), unde au sărbătorit împreună noaptea dintre ani.
Cert este că Rihanna a postat numeroase fotografii din vacanța ei pe Instagram, dar s-a abținut să posteze câteva imagini de la Anul Nou.

colaj 

Rămâne să-i „observăm” în continuare, poate prindem și câteva poze de la vreo nuntă secretă.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa foto: healthyceleb.comentertainment.ie

Distribuie articolul: