Nu există tânăr care să nu fi privit măcar o dată serialele „The O.C.” sau „Gossip Girl”: despre nişte adolescenţi rebeli, bogaţi şi răsfăţaţi. Iată că mult îndrăgiţii actori de acolo, Blair Waldorf ( L.Meester – Gossip Girl) şi Seth Cohen (Adam Brody – The O.C.), au declarat oficial că formează un cuplu în viaţa reală. Zvonurile că cele două staruri ar forma un cuplu vehiculau încă din februarie, dar ieri totul a fost confirmat odată cu apariţia lui Adam Brody şi Leighton Meester la premiera noului său „Some Girl(s)”. La sfârşitul petrcerii cei doi au ieşit ţinându-se de mână: „Eu iubesc să iubesc. Mă îndrăgostesc de toată lumea în acelaşi timp” a declarat Leighton pentru Usmagazine.

nowhitenoise.com

Cei doi s-au cunoscut în 2011 la filmarea comediei “The Oranges”, iar pe viitor vor avea şi mai mult timp împreună odată cu filmările pentru comedia „ Life Partners”, care va apărea pe ecrane anul viitor.

www.gossipgirlepisodeguide.net

Adam Brody este un actor american, care şi-a început cariera în 1995, în Gilmore Girls dar a atins faima pentru rolul lui Seth Cohen din OC. Actorul a avut orelaţie de 3 ani cu partenera sa din serialulThe O.C., Rachel Bilson. Leighton Meester este actriță, manechin și cântăreață americană. A câștigat inima publicului și atenția criticilor de film odată cu rolul Blair Waldorf din seria Gossip Girl.

Sursa:perezhilton.com

Distribuie articolul: