Moldovenii au Talent peste tot în lume. Un conațional, stabilit d emai bine de 10 ani în Germania, și-a încercat norocul la un concurs de Talente. Andrian Malitzki a uimit cu interpretarea sa la saxofon atât juriul, cât și publicul. A primit patru de DA și continuă drumul său în calea spre succes. Vedeți mai jos prestația moldoveanului.

Prima piesă cu care a venit Andrian în fața juriului nu i-a convins pe deplin pe jurați, iar aceștia i-au cerut să mai cânte ceva. Moldoveanul nu a ezitat mult și a început la saxofon „Je t’aime”, de Lara Fabian. „Se vede că eşti în elementul tău, sunt curios ce va fi în etapa următoare”, a declarat Bruce Darnell, unul dintre jurați.

Guido Maria Kretschmer a fost, de asemenea, vizibil impresionat de prestația moldoveanului de 38 de ani: „Ai făcut o prestație frumoasă și sper mult că vei continua în aceleași ritmuri”, scrie RTL.de. Cu patru de DA, Andrian a reușit să treacă de preselecții.

„Am avut emoții, sigur. La început, de fapt, eram calm, dar odată ajuns pe scenă… Mi-a fost frică, mai ales de Dieter Bohlen, el e cel mai dur. Sunt talentat, asta o știu. Mărul s-a copt deja”, a declarat Andrian Malitzki pentru Protv.md.

Andrian Malitzki are 38 de ani și este originar din Călărași, iar în Germania a ajuns în urmă cu 14 ani. Deși are studii muzicale, acesta lucrează vânzător într-o rețea de supermarketuri. Acum tânărul are toată convingerea că va reuși să câștige concursul.

Distribuie articolul: