Unii ar spune că „durata de viață” a unui model este foarte scurtă, femeile din lumea fashion-ului fiind de interes doar în tinerețe. Nu este nici pe departe așa, iar acest lucru îl demonstrează o dată în plus englezoaica de 65 de ani Lesley Hornby, recunoscută în lumea modei ca și Twiggy – ex-supermodelul care a „răsturnat” lumea modei în cel mai frumos sens al cuvântului. Modelul a acceptat să reprezinte brandul de cosmetice L’Oréal Professionnel UK.

Deși are 65 de ani, ex-supermodelul Twiggy se simte ca la 25 și arată pur și simplu excelent, astfel că a acceptat cu ușurință să semneze contractul prin care se angajează să reprezinte brandul de cosmetice menționat mai sus. La vârsta sa, Leslie și-a păstrat excelent formele și pielea, care o avantajează în continuare.

Sunt absolut încântată să devin noua imagine L’Oréal Professionnel. Părul meu a fost întotdeauna cartea mea de vizită, de aceea i-am acordat multă atenție”, a declarat modelul, pentru VOGUE UK, după acceptarea contractului de a deveni imaginea celebrului brand de cosmetice. 

În acest mod, Lesley se alătură de modelul de 69 de ani Helen Mirren, dar și de modelul de 46 de ani Naomi Watts, care au devenit și ele, la rândul lor, ambasadoare ale produselor L’Oreal pentru femeile de vârste onorabile. 

Potrivit Cosmopolitan, la culoarea părului pe care Lesley o va afișa în campania de promovare a cosmeticelor, va munci designerul britanic Daniel Galvin – cel care, în 1966, le-a propus modelelor o nouă culoare a părului – culoarea spicelor de grâu, care a devenit atât de celebră. 

În 1966, Twiggy a fost numită, de către Londra Daily Express, drept „Personalitatea Anului” din Marea Britanie, iar jumătate de an mai târziu, modelul a căpătat renume mondial. 

Lesley a fost primul model modern, spărgând toate stereotipurile cu privire la standardele pe care trebuie să le posede o femeie de pe podium; poseda un corp subțire și androgin, o fustă mini super-scurtă, ochi albaștri, gene false și o imagine absolut nouă. Șocase de-a dreptul publicul. Sperăm că n-a uitat cum se face asta!

Foto: lichnosti.netstudiow.com.brveragarrett.com

Distribuie articolul: