Nimeni nu și-a dat seama că e însărcinată în 8 luni. Un fotomodel american de lenjerie intimă din Statele Unite, mai exact din Los Angeles, și-a uimit admiratorii și a stârnit dezbateri aprinse pe rețelele de socializare pentru că, deși e gravidă în luna a opta, nu arătă deloc termenul sarcinii sale. Vezi mai jos cine-i „secretoasa”.

Pantalonii pentru gravide și bluze largi sunt hainele pentru care optează oricare însărcinată, mai ales cu o lună înainte de a da naștere unui bebeluș, însă acest „obicei” nu a fost preluat și de Sarah Stage, o fotomodelă în vârstă de 30 de ani, care prin fotografiile sale publicate pe Instagram a creat adevărate „dezbateri”, scrie Daily Mail.

 

Sarah s-a menținut într-o formă de invidiat pe toată durata sarcinii, a făcut sport aproape în fiecare zi, ba chiar a apelat și la o dietă sănătoasă bazată pe spanac și pui, care nu dăuneză absolut deloc bebelușului.

 

Burtica lui Sarah nici pe-aproape nu indica cele 8 luni de sarcină, cel puțin asta se vede din imaginile pe care fotomodelul le-a postat recent pe Instagram, Twitter și Facebook. Fanii și admiratorii care au aflat noutatea nu au întârziat să și comenteze: „Arată ca mine după ce mănânc un hamburger, nu-i dau că e gravidă în 8 luni” sau „În luna a 8-a? E mai slabă decât mine, iar eu nu sunt însărcinată”.

Discutând despre diferențele dintre particularitățile organismului femeilor și acomodarea acestora în timpul sarcinii, Dr. Venkat, directorul Clinicii de Fertilitate „Harley Street”, a declarat: „Dacă o femeie este sănătoasă – fizic și mental – ea va face tot posibilul să arate bine și în timpul, dar și după sarcină.” 

 

Același medic a mai spus: „Nu este neapărat să facă sport în fiecare zi, dar dacă ea crede că pentru corpul și organismul ei, așa este mai bine, nu are decât să o facă, deși în acest simestru de sarcină, aș zice eu, să o ia mai încetișor. Îmi dau bine seama că este un șoc pentru unele femei, dar asemenea cazuri se întâmplă, atunci când viitoarele mame sunt înalte și au un scop bine determinat.”

Sursa/foto: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: