A reușit să aducă în Moldova locul III, participând la Campionatul mondial Cilmag event 2016, desfășurat luna aceasta la Paris. Este vorba despre Angela Ivașcu, profesoară de Arte Plastice și Lashstilist, domenii diferite, însă ambele cu posibilitatea de creativitate și dezvoltare profesională. Despre participarea ei în cadrul concursului de la Paris, aflați în interviul realizat de EA.md

Se declară optimistă și sociabilă. Nu tinde spre extreme, dar îi place soluția de mijloc. Meșterul de extensie a genelor este încântată de rezultatul său și ne convinge că fiecare muncă își merită un trofeu. Despre cum e să participi într-un concurs în care vrei să le faci femeilor genele mai frumoase, aflați mai jos.

Recent, ați participat la un campionat internațional, de frumusețe, desfășurat la Paris.  Care a fost motivația dumneavoastră de a fi participantă la un asemenea concurs?

Ideea de a participa la concursul numit „Cilmag event 2016”, a venit de la o colegă din domeniul dat. Mi s-a părut captivant de a merge în altă țară, pentru o astfel de participare, unde ai posibilitatea să evoluezi și să dezvolți noi colaborări. Motivatia a venit din interiorul meu, așa mi-a zis conștiința mea că trebuie să merg și să încerc.

foto-3

Cum vi s-a părut concursul ca structură și organizare?

A fost un concurs cu patru categorii, simplu ca și structură însă destul de riguros, cu jurați de nivel internațional, competenți, cărora nu le-au scăpat greșeli nici cât un fir. Concurs care a implicat muncă și eforturi emoționale considerabile. Am ales categoria cu efect 2d/3d.

foto-coperta

Ați ales să participați cu binecunoscutul model, Anastasia Fotachi. De ce?

Anastasia a fost un fel de as din mâneca mea. Nu sunt la prima colaborare cu ea, avem la activ și alte trofee. E o fată frumoasă, de succes, iar oamenii frumoși și de succes trebuie să se țină împreună. E simplu să lucrăm împreună.

foto-2

A participa la un concurs presupune a conștientiza posibilitatea de a învinge, dar și înfrîngere? Dumneavoastră spre care poziție ați balansat?

copertaCompetițiile au apărut din dorința de a fi primul și toți cei antrenați își doresc să fie în față, eu am mers acolo cu aceeași mare dorință. Totodată eram pregătită și de o eventuală nereușită. Se pare că totuși ardoarea mea și-a spus cuvântul, așa că a trebuit să car un trofeu acasă.

Laureații au fost decorați cu trofee și diplome, dumneavoastră reușind să vă poziționați pe locul III. Cu ce altceva v-ați mai întors acasă?

Sunt onorată să fiu printre ei, cu locul III. Însă, miza cea mare a fost expriența, oamenii noi și desigur acele emoții care te încearcă atunci când îți auzi numele, atunci când se împart laurii.

Considerați că genele false îi oferă unei femei o doză de frumusețe și feminitate?

Eu cred că frumusețea nu este un produs pe care poți să-l achiziționezi în saloane, ea vine din interior, din cărțile citite, din educație, iar procedurile de înfrumusețare doar pun accente. Extensia genelor evidențiază frumusețea ochilor, fac privirea profundă și irezistibilă.

Foto: Arhivă personală

                                                                                                               Autor: Alina Plîngău, stagiară

Distribuie articolul: