Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor pentru a identifica persoana din imagine. Individul a fost surprins de camera de supraveghere instalată la un bancomat, extrăgând mijloace financiare de pe un card bancar furat.

Cardul îi aparţinea unei femei în vârstă de 30 ani, care a solicitat ajutorul poliţiştilor. Hoțul a reușit să extragă toți banii, căci victima a depistat lipsa cardului bancar tocmai când a ajuns acasă. Conform informaţiilor prezentate de femeie, pe cardul bancar s-ar fi găsit în jur de 8 740 lei. A fost iniţiată o cauză penală pentru pungăşie, iar suspectul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani. Accesați politiacapitalei.md ca să îl vedeți pe hoț în flagrant. Dacă îl recunoașteți, contactați oamenii legii la numerele de telefon: 0 791 92 564 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea este garantată.

Citește și:  Vezi ce tehnici folosesc hoții de buzunare ca să te lase fără bani și ferește-te de ei! Învață-i și pe cei mici cum să se protejeze

Distribuie articolul: