Hairstyle-ul nu are sex, vârstă sau naționalitate, iar această pasiune l-a atras în mrejile sale și pe Farrukh Shamuratov. E pasionat de tunsoare și coafură de la 12 ani, iar în prezent a ajuns să fie considerat unul dintre cei mai râvniți hairstyliști de pe planetă.

E greu de crezut că Farrukh și-a început cariera în hairstyle la vârsta de doar 12 ani. Norocul a făcut ca mama și verii băiatului să practice și ei acest domeniu.

ym

După ce a devenit independent și a câștigat destulă experiență, Farruch s-a separat de familie și atunci a început adevărata sa creștere profesională. A înțeles că hairstyle-ul înseamnă nu doar pieptenele și foarfece, ci un domeniu care construiește imaginea și identitatea unei persoane.

Posted by Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator on 4 Aprilie 2016

Farrux a realizat că arta hairstyle-ului nu are limite de creativitate, iar filosofia sa constă în „a crea o imagine totală”, a aduce sentimente pe chipurile clienților săi și a ține cont de forma feței, tipul de păr, a stilul vestimentar.

„Cel mai important lucru este să lucrezi rapid și ordonat. Anume de asta am și câștigat o mulțime de concursuri cu tehnicile pe care le aplic în munca mea. Sarcina unui artist este de a prezenta corect imaginea clientului. Am învățat să vorbesc și să fiu nu doar stilist, ci și un ghid și psiholog pe alocuri. În trainingurile și masterclass-urile mele, încerc să dovedesc tuturor că nu suntem artizani, dar suntem artiști”, spune campionul mondial la hairstyle.

Lucrările lui Farruch sunt pe larg admirate și în spațiul virtual. Pe Instagram, artistul a reușit să cucerească admirația a peste 364 de mii de internauți.

1476224_481291055319749_656676208_n

Foto: Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator

Distribuie articolul: