Se pare că maeștrii libanezi se pricep extrem de bine nu doar la croit rochii, ci și la stilizarea părului. Hairstylistul de mai jos e pur și simplu înnebunit de vopsirea părului în stil ombré, iar rezultatele muncii lui sunt fabuloase.

Libanezul Abed Itani nu muncește de unul singur, ci alături de un coleg de-al său – Samer Mishref, cu el deschizând un salon comun de hairstyle: Abed & Samer.

cats

Abed este extrem de popular în spațiul virtual, contul său de Instagram fiind urmărit de peste 93 de mii de internauți care își doresc să fie mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de tunsoare și colorare a părului.

Hairstylistul libanez e pur și simplu înnebunit de experimente, iar tehnicile sale de colorare a părului, surprinse de camera de filmat, sunt dovezi vii ale faptului. Tehnica ilustrată mai jos se numește „twine ombré” și a stârnit multă uimire în rândul abonaților săi virtuali.

Elementul cheie al acestui tip de colorare este că vopseaua se aplică abia după separarea părului în două cosițe și împletirea laterală a fiecăreia din ele.

Alte hairstyle-uri surprinzătoare, semnate de Abdallah Itani:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: