Fanii vedetelor americane ar putea fi în dilemă, deoarece câțiva copii au preluat locul și lock-ul acestora, astfel punându-le în umbră cebretitatea. Vezi proiectul unui fotograf care a creat emoții pozitive tuturor starurilor vizate în imagini.

Marele eveniment american Golden Globe Awards a fost reprodus. Câțiva copii au fost protagoniștii unui proiect foto care a stârnit hohote de râs în presa americană. 

Fotografa Tricia Messeroux și designerul vestimentar Andrea Pitter au achiziționat recuzita necesară pentru a demonstra tuturor că și copii pot fi asemenei vedetelor de pe covorul roșu. Pitter a cusut ținutele purtate de vedetele hollywoodiene la Golden Globe Awards doar că în mărimi mult mai mici. 

Garderoba covorului roșu a fost probată de un grup de copii, care au încercat să imită fotografiile următoarelor staruri:

Angelina Jolie. A purtat o rochie satinată de culoare crem și guler roșu, la care a asortat și o poșetă drăguță. Din reproducere nu s-a omis nimic, până și tatuajul vedetei a fost pus la vedere pe steluța cea mică. 

Jennifer Lopez. Ținuta vedetei de culoare grey cu elemente argintii a fost aproape identică cu replica, având în vedere că nu s-a păstrat decolteul.

Kevin Hart. Același costum negru, de o eleganță splendită, care le-a creat personajelor din fotografia de mai jos – o imagine perfectă. Micuțul și-a luat papionul de-acasă.

Emma Stone. Pietrele de pe corsetul Emmei s-au potrivit de minune și pe cel al fetiței care i-a preluat stilul. Nu s-a uitat nici de funda din spate, element important în haina divei.

Jennifer Aniston. Rochia neagră a actriței, asortată cu o pereche de sandale pe toc, poate arăta la fel de șic și pe o fetiță de doar nouă ani.

Kelly Osbourne. Creatorul acestui proiect a liniștit-o pe mama fetei, care a rămas surprinsă în momentul în care a văzut părul violet al fiicei sale.

 La acest proiect foto au fost invitate și câteva doamne din sfera politică, așa ca:

Hillary Clinton. Pe lângă vestimentație și accesorii, organizatorul proiectului nu a uitat nici de coafura și nici de nuanța rujului doamnei Clinton. A iețit bine.

Michelle Obama. O rochie roșie prinde bine în garderoba oricui. Să mai ai și vreun steag pe-acasă… faci o ședință foto ca cea a Primei Doamne din SUA.

Sursa/foto: toddlewood.compeople.com

Distribuie articolul: