Sacrificiile impuse de modeling sunt, pe alocuri, greu de suportat. Tocmai de aceea modelele ajung să se despartă de marile agenții. La fel s-a întâmplat și cu Erin Heatherton. Modelul care a defilat ani la rând în lenjerie Victoria’s Secret, a găsit curajul de a povesti cum era impusă să scape de kilogramele în plus.

La distanța de 3 ani după ce a întrerupt contractul cu brandul de lenjerie intimă, Erin a decis să vorbească public despre calvarul prin care a trecut, impusă fiind să slăbească. În 2013 avea loc ultima prezentare de modă Victoria’s Secret cu participarea îngerașului Erin Heatherton.

Erin Heatherton at Victoria’s Secret Fashion Show in New York

Erin Heatherton at Victoria’s Secret Fashion Show in New York

Înainte de fashion show-uri, mergea la antrenamente de două ori în fiecare zi și pentru că nu reușea să atingă rezultatul în timp record, era presată în continuare.

One of my favorite photos 😍 the incredible @sebkimstudio @italogregorio @colccioficial

Фото опубликовано Erin Heatherton (@erinheathertonlegit)

Înainte de ultimele două show-uri, mi s-a spus că trebuie să slăbesc.

Mă îngrijora foarte mult că eforturile mele erau zadarnice, aveam senzația că organismul meu se opune acelei cereri. Am ajuns până la situația în care, într-o seară, am revenit de la antrenament și, uitându-mă la mâncare, mă convingeam să nu mă ating de ea.

Am înțeles că nu vreau să trăiesc într-o lume în care trebuie să-ți expui public corpul și să le convingi pe femei că trebuie să muncească pentru a ajunge la astfel de forme, că fiecare dintre ele e capabilă de acest lucru”, a declarat Erin, pentru MOTTO.

Recent, pe contul său de Instagram, modelul a adăugat: „Nu mai intenționez să mă ascund după o versiune artificială a mea. Nu mai aleg frica și lipsa de încredere în forțele proprii. Îmi reorientez energia pentru a deveni un catalizator al schimbării și pentru a ajuta femeile să devină absolute alături de mine.

The breakdown to breakthrough moment in my life has allowed me to become the truest version of myself. In my moment of “failure,” I stood in the face of adversity. I was struggling with my body image and the pressures to fulfill the demands of perfectionism upon me. I am not perfect. Through this struggle, however, I found the strength to love myself. I stood in my power. I thought of one of my favorite quotes, “Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a men’s character, give him power” – Abraham Lincoln. I look back on that moment now, and I embrace it. This feeling I once perceived as “failure” was, in truth, a powerful awakening for me to stand behind my purpose in life. I stepped away from hiding behind a fabricated version of myself. I no longer put actions behind my fears and insecurities. I made a choice to redirect my energy to be a catalyst for change. To create a channel for women to become the truest versions of themselves, along with me. (Stay tuned for more…) In the end, if you aren’t being true to yourself, then what the fuck is the point. #rebelwacause #empowerment #womensempowerment#empoweredbyyou

Фото опубликовано Erin Heatherton (@erinheathertonlegit)

Foto:  Instagram, hawtcelebs.comskinzweb.wordpress.com

Distribuie articolul: