Fiecare femeie are momente când se trezeşte dimineaţa şi realizează că, dintr-un dulap plin cu haine, nu are ce îmbrăca! Aici vine momentul când, în loc să-ţi sperii consortul cu o avalanșă de haine aruncate peste tot în dormitor.

  1. Accesoriile pot salva orice ţinută. Fie că adaugi o bijuterie deosebită, o eşarfă sau o curea, toate pot transforma ţinuta în ceva nou şi interesant.
  2. Dacă decizi să porţi colanţi sau blugi de tip skinny fit, alege pentru ei un top mai larg sau drapat. Dacă ai ales blugi evazaţi, balansează ţinuta cu o bluză, sacou sau top mulat pe corp.
  3. Dacă vrei sa adaugi ţinutei un strop de culoare, nu o face în fiecare accesoriu. Una sau două piese sunt destule pentru a înviora imaginea.
  4. Ai probleme cu accesorizarea ţinutei? Vei decide mai ușor uitându-te dacă are la bază culoarea negru sau maro. O gentă şi o pereche de pantofi maro sau negri vor da tonul. Cafeniul se combină de minune cu bijuteriile din aur, iar negrul – cu cele din argint. Dar nu te limita la reguli, experimentele arată cel mai bine personalitatea!
  5. Dacă vrei să amesteci negrul şi cafeniul întro ţinută, alege un accesoriu care încorporează ambele culori, spre exemplu o eşarfă.
  6. Culorile închise, imprimeurile mărunte şi dungile verticale dau un efect de alungile, iar culorile deschise, dungile orizontale sau diagonale şi imprimeurile mari lărgesc vizual formele.
  7. Culorile aprinse atrag atenţie asupra zonei respective, plasează-le atent acolo unde crezi că te vor avantaja cel mai mult.
  8. Pantofii cu toc înalt de culoarea pielii (nude) lungesc vizual piciorul şi conferă un plus de supleţe.
  9. Tricourile sau puloverele cu decolteu în formă de V crează un efect de gât alungit.
  10. în fiecare garderobă trebuie să se găsească câteva piese de rezistență: o rochiţă neagră (celebra little black dress), o pereche de pantofi negri, o cămașă clasică albă, un trenci, o pereche de blugi întunecaţi, o fustă creion. Desigur, lista de piese de bază poate fi mult mai lungă şi adaptată stilului şi gustului tău.

Nu-ți fie frică să experimentezi şi nici nu te limita la un singur stil. Cu aceleaşi piese în garderobă, poţi fi diferită în fiecare zi!

Distribuie articolul: