Unul dintre cei mai tineri și promițători designeri din Moldova, Evgheni Hudorojcov a ajuns cu o colecție tocmai în New York. Designerul a participat la un concurs online, care i-a dat posibilitatea să defileze cu o colecție proprie în cadrul Couture Fashion Week din New York. Astfel, colecția intitulată Ciocârlia a fost apreciată înalt pe unul dintre cele mai prestigioase podiumuri din America.

“Am fost inspirat din zborul Ciocârliei, acesta fin redat în colecția mea prin strictețea liniei cu direcția sa fixă spre cer. Am conceput forme și structuri vaporoase și am dorit să redau prin ele aerul străbătut de pasărea în zbor, cântecul ei lin, dar cu tril dulce și armonios. Mi-am dorit ca ținutele CIOCÂRLIA să redea în primul rând eleganță, finețe și în același timp putere și curaj”, declară designerul Evgheni Hudorojcov.

 Evgheni Hudorojcov si modelele

EHO

Evgheni ne-a mai povestit că a fost apreciat foarte bine la New York: “A fost excepţional. Trăiesc emoţii de nedescris. M-au primit oficial în lumea modei din New York”, ne-a declarat emoționat designerul. Vedeți mai jos unele modele din colecția Ciocârlia semnată EHO șI prezentată la New York.

Ciocirlia

Foto: Facebook, shawnpunch.photoshelter.com

Distribuie articolul: