Tendințele în materie de dresuri se schimbă cu fiecare sezon și totuși, o idee mai puțin obișnuită i-a venit unui designer care a decis să transpună în realitate idei din basme. A inventat dresurile cu aplicații ce amintesc de solzii sirenelor.

Inspirată de poveștile cu Sirene, un designer de haine și accesorii din Germania, pe nume Daniel Struzyna, a decis să includă în trend dresurile cu solzi. Prima astfel de pereche de dresuri de 40 DEN, din Nylon, a creat-o pentru prietena sa încă la începutul acestui an, iar reacția internauților a fost pe potrivă.

We are finalist at the etsy awards, help us and vote for us <3 https://etsyawards.com/de/Finalist-10/tinkercast #etsyshop #etsyawards #etsy #mermaidstyle #mermaidtights #mermaidleggings #mermaid #finalist #fashion #tinkercast

A photo posted by fancyshadows (@fancyshadows) on

Au urmat apoi experimente cu solzi de culoare roz, dar și alte nuanțe la fel de atractive: roșu, alb, bordo etc. Solzii sunt confecționați din silicon și sunt pur și simplu fixați pe suprafața dresurilor, în ornamente care atrag imediat privirile. 

Văzând reacțiile neașteptate ale internauților de pe Instagram, Daniel a și pus deja în vânzare dresurile cu solzi (71$ perechea, fiind lucrați manual). Acum, nu-i rămâne decât să conceapă noi idei inspirate tot din povești și desene animate. Creatorul își asigură clientele că dresurile se spală foarte ușor, manual.

Vedeți și voi cum arată creațiile autorului neamț:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: