Betsey Johnson a decis să sărbătorească dragostea, căsătoria şi egalitatea între sexe cu noua sa colecţie, prezentată la Săptămâna Modei de la New York. „PRENUP” a fost intitulată colecția care vrea să schimbe atitudini și să creeze alte concepții despre egalitatea sexelor. 

prenup

prenup

Designerul Betsey Johnson a prezentat ţinutele cu ajutorul unor modele cu orientare sexuală netradiţională, îmbrăcate în rochii de mireasă sau costume. machiajul pe alocuri exagerat, dar și croielile de-a dreptul ieșite din comun fac din această colecție o adevărată revoluție în lumea designerilor de haine haute-couture.

prenupprenup

prenupprenup

prenupprenup

prenupprenup

prenupprenup

Întreaga colecţie a fost dominată de tradiţionalul alb, combinat cu nuanţe metalice şi neon. Săptămâna modei de la New York se va încheia astăzi.

Prenupprenup

prenup

prenup

Betsey Johnson este un designer cunoscut pentru creațiile sale feminine, excentrice, împodobite, dar și pentru amuzanta roată pe care o face la finalul fiecărui fashion show. Prin colecția sa de nuntă, destinată mariajelor dintre persoanele de același sex, Betsey a vrut să iasă din tipare la săptămâna modei de la New York. 

SURSA FOTO

Distribuie articolul: