Cuplul pe care îl veți cunoaște mai jos a atras atenția presei internaționale nu doar grație faptului că împărtășește iubirea deja de 37 de ani, ci pentru că dragostea lor se regăsește și prin felul de a se îmbrăca. De aproape patru decenii acești parteneri se îmbracă asortat!

Faceți cunoștință cu cei doi soți din Japonia, exemplul cărora face înconjurul publicațiilor străine! Sunt căsătoriți de 37 de ani, iar ceea ce îi face speciali este, desigur, dragostea și talentul de a se îmbrăca asemănător.

ダッフルコートとノルディックセーター 学生時代に戻ったようなコーディネート😝😝 ダッフルコートはどちらもヤフオクで。bonのはJ.PRESS(3500円)、ponのはNEWYORKER(1780円)。状態も良く一生着れそうです👍 ノルディックセーターとキルトスカートは20年位前に古着屋で買ったものです。 #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪

A post shared by bon_pon (@bonpon511) on

Cuplul de japonezi a devenit celebru și grație faptului că se promovează pe Instagram. La pagina lor – @bonpon511, sunt abonați peste 86 de mii de internauți care se inspiră zi de zi din garderoba lor. Denumirea pagnii lor virtuale provine de la prenumele lor și data zilei în care și-au unit destinele: 5 noiembrie.

Soții, ambii cu vârsta de peste 60 de ani, mărturisesc că nu au întâmpinat niciodată probleme la capitolul shopping, știu cum să economisească bani la cumpărături, iar unele articole din garderoba lor chiar au o istorie foarte bogată.

Galeria de mai jos vă va ajuta să înțelegeți de ce îi admiră atâta lume!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: