Un utilizator de Twitter a surprins la propriu internauții într-una din zilele trecute, atunci când a împărtășit câteva fotografii cu bunicii săi. Căsătoriți de mai bine de 52 de ani, cei doi soți au decis să devină unul - expresia celuilat, alegând să poarte în fiecare zi haine identice sau aproape identice.

Tânărul despre care vorbim se numește Anthony Gargiula, are 17 ani, cântă și este originar din New York. Anthony stârnit un val întreg de impresii după ce a publicat pe Twitter câteva fotografii cu bunica sa de 74 de ani și bunicul – de 76. 

Cuplul și-a oficiat relația încă acum mai bine de jumătate de secol, iar dragostea și devotamentul dintre parteneri a crescut atât de mult, încât acest lucru se reflectă și în hainele pe care le poartă. Soții și-au suplinit garderoba cu haine de culori și croială identică, pentru ca să se poată îmbrăca în fiecare zi asemănător.

„Nu înțeleg cu adevărat cum s-a întâmplat, dar fotografiile au devenit virale”, spune băiatul de 17 ani, explicând cumva popularitatea pozelor care au atras imediat atenția publicațiilor străine.

Băiatul susține că gestul bunicilor săi a început să se repete de acum câțiva ani, când soții au început să ia lecții de dans. Și-au dorit să se evidențieze de ceilalți participanți și s-au obișnuit atât de mult cu hainele identice, încât le-au transformat într-un obicei. Cei doi au purtat haine asemănătoare și la Nunta de Aur.

Foto: Twitter

Distribuie articolul: