Chanel și Stevo formează un cuplu din 2010. S-au cunoscut în timpul unei întâlniri oarbe, lucru care spune multe despre spiritul lor aventurier. După 15 ani de muncă în publicitate și PR, cei doi s-au simțit ușor plictisiți și au înțeles că au nevoie de o călătorie în jurul lumii. Au lansat un experiment, acum doi ani, pe care l-au numit „How far from home”, în traducere, „Cât de departe de casă”. Aventura lor a pornit din Africa de Sud, orașul Johannesburg, în care ei munceau la acea vreme.

 

Wattens // Austria 

La început, postau poze în care indicau distanțele parcurse. Numai în primele luni, au străbătut zeci de mii de kilometri, de aceea putem doar ghici la câți s-a ajuns până astăzi. Se pare că și ei au pierdut numărătoarea.

 

Iar pentru că orice călătorie costă, cuplul trebuia să câștige cumva bani. Oferă forță de muncă necalificată acolo unde se cere. Iubiții au spălat peste 100 de veceuri, au îmbogățit solul cu peste 250 de kg de îngrășăminte animale, scrie marketium.ru. Cuplul mărturisește că o asemenea aventură este fascinantă, dar în același timp complicată. Nu e pentru oamenii slabi de fire.

 

How Far From Home (@howfarfromhome)

„E nevoie de un organism puternic. De cele mai multe ori la prânz aveam dulceață și crackeri. Aveam doar 5 ore de somn noaptea. La miez de noapte căram genți grele după noi în timp ce căutam adresele la care locuiau oamenii cu care aveam o înțelegere, să înnoptăm la ei. Nu ne permiteam oricând să procurăm un bilet la autobuz”, povestesc cei doi.

 

How Far From Home (@howfarfromhome)