Soția renumitului designer, Valentin Yudashkin, își dorește de ziua ei un cadou mai neobișnuit. Se pare că Marina Yudashkin s-a plictisit de călătorii și bijuterii scumpe, iar acum cel mai mult visează să aibă găini în curtea casei.

Dacă să privim dintr-o parte, Marina și Valentin Yudashkin, sunt greu de imaginat trăind la țară. Perechea locuiește într-o casă imensă, decorată cu tot felul de mobilier de epocă, călătoresc în toate colțurile lumii și se opresc în cele mai scumpe hotele. Deși duc o viață plină de lux soția lui Valentin Yudashkin de fapt are cu totul alte dorințe. Recent, Marina a recunoscut că de ziua sa i-a cerut de la soț nu altceva decât un coteț.

Nu este un capriciu. În alegerea cadoului, Marina a fost condusă de dorința de a bucura familia și în special pe nepotul Anatol, cu micul dejun făcut din ouă de casă. Mai mult, s-a adeverit faptul că vara ea iubește să petreacă mult timp în grădină, unde crește legume, iar toamna face borcane din roada pe care o strânge.

Vazi și: Cum a reușit fiica designerului Valentin Yudashkin să dea jos 20 de kg după ce a născut

Valentin, Marina Yudashkin 1

Vezi și: Celebrul designer rus Valentin Yudashkin a devenit bunic

„Eu am o întreagă grădină, acolo cresc de toate, avem chiar și pepene verde. Toamna strângem tot și facem conserve, iar iarna îi servesc pe toți prietenii. Pentru ziua mea am cerut un coteț de găini, mulți din cunoscuții mei se miră și spun că asta nu este un cadou, însă eu cred că pentru mine este un cadou important. La mine nepoțelul crește, iar eu vreau să-i gătesc ouă proaspete și de casă”, a povestit Marina în cadrul unui interviu.

Celebrul designer e tolerant față de dorințele soției și face glume, bucurându-se că ea până când nu vrea un grajd de vaci.

Foto: WMJ.ru, Instagram