Echipa KLumea a arătat și de această dată că Moldova are cu ce se mândri! Festivalul Sănătății și Frumuseții din natură „Lavender Fest” a adunat pe toți cei care caută o oază de relaxare în sânul naturii să petreacă timpul într-un loc neexplorat, aflat în satul Cobusca Nouă!

Pentru prima dată, moldovenii au parte de un festival al sănătății și frumuseții, care are loc într-un lan imens de levănțică! Dacă până acum, nu-ți imaginai că poți vedea în realitate, câmpuri de levănțică la noi în țară, echipa KLumea vine să ne descopere, prin „Lavender Fest” locuri abolut senzaționale, precum și proprietățile miraculoase ale levănțicăi!

Cei care au venit să savureze din peisajele excepționale în câmpul de levănțică au avut parte și de seminare motivaționale, târguri de gastoronomie, au putut procura produse cosmetice din levănțica, uleiuri, au beneficiat de serviciile masezelor, precum și ale fotografilor profesioniști! Datorita dress cod-ului All White recomandat de organizatori, „Lavender Fest” a avut un contrast mirculos de alb și violet!

Evenimentul a fost acompaniat de muzica clasica și a durat pâna la ora 21:00!