În decursul celor zece ani de când Republica Moldova participă la Eurovision Song Contest multe nume au reușit să se facă auzite în Europa: băieții de la Zdob și Zdub, care au reprezentat țara de două ori, Natalia Barbu, Nelly Ciobanu sau Pasha Parfeni. Printre cei care au cântat pentru R. Moldova de pe scena prestigiosului concurs s-a numărat și un rapper de peste Prut, despre care, la acea vreme, nu știa mai nimeni. Acum Connect-R a ajuns vedetă! Mai țineți minte cum arăta atunci?

Se întâmpla în 2006, când piesa compusă de Arsenium și interpretată în duet cu Natalia Gordienco a câștigat finala națională și un bilet direct în finala ESC de la Atena, Grecia. Alături de ei a urcat pe scenă și hip-hoper-ul român Connect-R, care pe atunci era foarte puțin cunoscut. Interpretul celebrului hit “Eu vara nu dorm” purta atunci cosițe africane, chipiu și ochelari de soare.

 

Prestația piesei “Loca” din acel an nu a fost destul de apreciată de publicul din Europa, clasându-se în finală doar pe locul 23. Câștigătorii acelui an au fost Formația Lordi, din Finlanda cu piesa “Hard Rock Hallelujah”. Cea mai apreciată atunci a fost Natalia Gordienco, care a etalat pe scenă o ținută foarte sexy.

Acum Connect-R este un interpret de succes în România, bine cunoscut și dincoace de Prut. Ultima realizare a artistului de origine romă are doar câteva zile și este o colaborare cu interpreta Corina. ‘Of Corso’ este o producție semnată Hahaha Production, iar colaborarea dintre Corina și Connect-R s-ar putea să-i aducă artistei mult succes, dat fiind că de doua veri încoace cântărețul a scos doar hituri.

Foto: imageshack.us, tirgumureseanul.ro

Distribuie articolul: