Adevăratul talent se poate descoperi chiar și după vârsta de 20 de ani, când crezi că luptele libere îți sunt vocația vieții. Un campion din Călărași continuă să ne surprindă cu aptitudinile sale vocale, demonstrate la show-urile de talente. A cântat acasă și în România, însă de data asta a decis să treacă hotarul spre Ucraina, la X-Factor, acolo unde a stârnit valuri de admirație chiar de la etapa casting-ului.

Constantin Cobîlean e vizibil orientat  spre victorie, iar nivelul de pregătire de care dă dovadă, ne surprinde tot mai mult. Tânărul de 23 de ani este originar din Călărași, iar după ce și-a făcut studiile la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, s-a angajat în calitate de antrenor de lupte libere la Şcoala Sportivă de lupte a Rezervelor Olimpice din oraș. A trebuit să se antreneze acasă, în singurătate, pentru ca acum, să dea dovadă de un talent interpretativ excepțional și să muncească la un band.

image (1)

Pasiunea pentru muzică, însă, nu i-a dat pace niciodată și l-a impulsionat să se înscrie la show-urile dedicate oamenilor talentați atât acasă, cât și în țările vecine. Anul trecut, a mers la X-Factor România, acolo unde a impresionat nu doar jurații, ci și spectatorii din sală și din spatele ecranelor cu felul de a interpreta piesa „You are so beautiful”, din repertoriul lui Joe Cocker.

Chiar dacă în România nu a reușit să obțină victoria și marele premiu, Constantin a decis să continue încă un an cu repetițiile, iar ieri, a mers la a treia zi de casting din cadrul show-ului „X-Factor Ucraina”, ediția a VI-a.

cats

Îmbrăcat foarte comun pentru tinerii de vârsta lui, Constantin a interpretat, în rusă, piesa „Слова остались мне”, a lui Evgeny Litvinkovitch, lăsându-i mască nu doar pe jurații pe care i-a avut în față, ci și pe prezentatori și spectatorii din sală, culise și cei de acasă. Tânărul a interpretat un refren excepțional, care a ridicat în picioare oamenii prezenți! A primit 3 de DA și merge mai departe în concurs.

Nici prin gând nu mi-a trecut vreodată să renunț la muzică. Am vrut ca anul acesta să-mi încerc puterile la X-Factor Ucraina și sper că v-a plăcut prestația. Părinții, sora, fratele și prietenii întotdeauna m-au încurajat să mă încerc pe mine însumi cât mai mult în muzică, să nu stau pe loc. Deja urmează etape noi, unde mă voi stradui să nu dau de rușine Republica Moldova”, a comunicat Constantin, pentru EA.md.

Admirați și voi această voce antrenată cu lupte libere și multă pasiune pentru cântec!

Foto: captură video, arhiva personală

Distribuie articolul: