Tânărul orheian care a evoluat aseară pe scena concursului Românii au Talent a mai evoluat în trecut și la Moldova are Talent. Dar cum dragostea pentru muzică și talentul nu-l lasă liniștit, a decis să-și încerce norocul și peste Prut!

Maxim Prepelița a împlinit deja 25 de ani și este originar din Orhei. Activitatea de bază a tânărului, deja de mai bine de jumătate de an, este legată de bijuterie: confecționează obiecte din metale prețioase. E giuvaergiu fără școală, îndrăgindu-și meseria în doar două luni. Deși nu are studii muzicale, Maxim a cântat mic în corul bisericii.

Orheianul a rușit încă din primul minut să aducă fiori în corpul Andrei! A ales o piesă deloc ușoară – „Caruso”, din repertoriul lui Andrea Bocelli, descurcându-se de minune cu obiectivul pe care și l-a pus în față.

Până la finalul evoluției, jurații l-au aplaudat ridicați în picioare, iar Andra a venit pe scenă ca să-l îmbrățișeze, în timp ce publicul striga „bravo” cu voce tare.

„Să-ți dea Dumnezeu sănătate. Doamne, n-ai venit cu mâna goală, ci cu o minunăție de voce. Demult nu am mai fost emoționată de o voce atât de frumoasă și de sensibilă, și de puternică. Sunt curioasă: e talent nativ? Asta e de la Dumenzeu, să știi, m-ai dat gata. Ai talent cu carul și te așteptăm în etapa următoare”, i-a spus Andra.

„Maxim, dragule, ai fost așa cum îți spune și numele – MAXIM! Să știi că nimic nu este întâmplător. Bravo”, a adăugat Andi Moisescu.

„Ne-ai emoționat pe toți, ne-ai surprins pe toți și mă bucur că ne-ai oferit această emoție”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Maxim merge cu 4 de DA în etapa următoare.

16388338_274084559672378_5179286430408397927_n

Foto: captură video, Dima Cantemir