Cei care cred că frumusețea bijuteriilor purtate de zeițe pot fi admirate doar pe paginile cărților de istorie, se înșală amarnic. Contemporaneitatea a dat naștere unui creator de bijuterii ale cărui creații vrăjesc în profunzime. Se numește Emmanuele Tsakiris și mânuiește atât de bine cristalele Swarowski, încât poate crea accesorii pentru orice parte a corpului.

Emmanuele Tsakiris a creat încă în 2003 brandul de bijuterii House of Emmanuele și chiar dacă deținea o diplomă de studii în domeniul relațiilor publice și tehnologiilor informaționale, a acces în lumea modei, ajungând să creeze bijuterii de-a dreptul glorioase. A avut ocazia să lucreze pentru brandul Chanel, iar flerul pentru calculatoare l-a ajutat să proiecteze construcțiile unor bijuterii de cristal senzaționale.

Emmanuele Tsakiris House of Emmanuele

Cea care l-a inspirat de-a lungul vremii a fost mama Evdokia. Aceasta a murit însă în 2002, pe când designerul avea doar 25 de ani. Anume mama, din spusele lui Emmanuele, este muza care continuă să îl ghideze și astăzi.

eg

În timp, Emmanuele a ajuns să se îndrăgostească de cristalele Swarowski, iar după doar 3 ani de muncă cu aceste materiale, bijuteriile brandului au ajuns să fie etalate pe copertele unor astfel de reviste celebre, ca Vogue, Harper’s Bazaar, Instyle, Cleo, Grazia, OK Magazine sau Cosmopolitan. La fel de mult s-au îndrăgostit de bijuteriile australianului și vedete ca Beyonce, Fergie, Madonna, Kim Kardashian, Kylie Minogue, Rihanna, Nelly Furtado și Angelina Jolie.

12826306_1729655230584265_705114737_n

House of Emmanuele a ajuns să semneze, astăzi, bijuterii exclusive din cristale Swarovski amestecate cu pietre semiprețioase. Frumusețea desăvârșită  acestor accesorii este un produs al fanteziei pure inspirate din mitologie și antichitate.

Foto: Instagram, houseofemmanuele.com, josiesjuice.blogspot.com

Distribuie articolul: