Acum 12 ani, acest tânăr arăta ca mulți alții de vărsta lui… până și-a pus un scop: să fie ca Madonna! Adam Guerra este bărbatul care a făcut 18 operații estetice, timp de 12 ani, ca să semene cu diva. Tânărul de 27 de ani își câștiga existența ca și travestit și a apelat la tratamente cu hormoni pentru a-i crește sânii, scrie ADPM, cu referire la Dailymail. 

Adam Guerra, un tânăr de 27 de ani din Los Angeles, a apelat la 18 operații estetice, timp de 12 ani, pentru a ajunge să semene cu idolul său, Madonna.

madonna

A cheltuit în acest sens 175.000 de dolari pe proceduri estetice, precum și pe tratamente cu hormoni pentru a-i crește sânii și a avea trăsături feminine. Adam a avut intervenții la nas, buze, ochi, sprâncene, pleoape, pomeți, precum și la corp.

guerra

davidPentru show-urile sale de travestit, de pe urma cărora își câștigă existența, Adam și-a achiziționat costume și peruci care să îl facă să semene cu celebra solistă.

Obsesia pentru diva pop i-a afectat și viață privată. Iubitul sau i-a dat un ultimatum sperând să îi oprească șirul de operații estetice care l-a transformat complet: „Nu pot să iubesc pe cineva care seamănă cu o femeie de 56 de ani. Îmi doresc un bărbat, un iubit tânăr”, i-a spus el.

Distribuie articolul: