„Întreaga mea viaţă a fost o minciună!” susţine astăzi Patricia Davies, născută Peter Davies, din Leicestershire, Marea Britanie. Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani.

După ce şi-a pierdut soţia de 63 de ani, în 2016, Peter Davies s-a gândit să înceapă o nouă viaţă! Se îmbracă în haine de femeie şi ia hormoni estrogeni feminini pentru schimbarea vocii. Trăieşte însă ascunsă şi se teme să iasă din casă, fiindcă adolescenţii din sat aruncă în ea cu ouă când o văd în ţoale şi încălţări feminine.

photoland_caters-news_0

Chiar dacă are neplăceri, Patricia e decisă să-şi continue viaţa ca femeie. Spune că a avut o mătuşă care a trăit până la vârsta de 104 ani, aşa că speră să fi moştenit gene de la ea ca să se mai bucure de nişte ani buni cu sexul schimbat.

„Am avut o soţie foarte înţelegătoare căreia i-am împărtăşit secretul. Îmi cumpăra în taină bijuterii de femei. Însă am stabilit împreună să nu spunem nimănui acest lucru”, a povestit Patricia, care regretă imens pierderea partenerei de viaţă.

Mai multe citește aici: click.ro

Distribuie articolul: