Oamenii nu vor înceta niciodată să cautem secretul tinereţii fără bătrâneţe şi ar face orice pentru asta. Un bărbat de 91 de ani din Marea Britanie a găsit o astfel de reţetă: el îşi bea propria urină. “Tratamentul” minune are efect, pentru că bătrânul arată cu zece ani mai tânăr.
Mark Ambrose, 91 de ani, care “trăieşte în păcat” cu partenera sa de 87 de ani, Joyce, în sudul Spaniei, bea o cană de urină proprie în fiecare zi.

“Şi Joyce şi eu avem probleme serioase de sănătate, cu care trebuie să ne descurcăm. Coloana mea este într-o stare gravă, iar ea suferă de degenerare maculară, genunchi care ar trebui înlocuiţi şi alte probleme ale oamenilor în vârstă. Cu toate astea, avem o viaţă foarte activă, iar prietenii îmi spun că arăt mult mai tânăr, iar partenera mea are o energie incredibilă şi nu arată mai mult de 65-70 de ani”, povesteşte Mark.

 

Fostul director de publicitate spune că este convins că terapia cu urină, pe care a început-o în urmă cu trei ani, este responsabilă pentru aspectul lor mai tânăr. El a dat peste această “reţetă a tinereţii” din greşeală, în timp ce căuta pe internet un tratament pentru durerile de spate.

“Am avut deja trei operaţii în Marea Britanie şi în Spania, iar specialiştii mi-au spus că nu pot face mai mult decât să îmi dea diverse pastile împotriva durerii. Nu aveam nimic de pierdut, aşa că m-am gândit să încercat terapia, pentru a avea o calitate mai bună a vieţii”, mai spune Mark.

Terapia cu urină nu este o noutate, ea fiind folosită din cele mai vechi timpuri. Documentele istorice sugerează că aztecii foloseau urina pentru a dezinfecta răni, iar beneficiile sale sunt menţionate şi în literatura indiană şi în cea chinezească.

Urina este alcătuită din 95% apă şi 5% nutrienţi precum proteine, vitamine şi minerale. Susţinătorii terapiei prin urină spun că aceste ingrediente au o groază de beneficii pentru sănătate, de la un sistem imunitar mai bun, la medicament pentru ochi şi urechi.

Sursa/foto: www.romaniatv.ro

Distribuie articolul: