Andy Morris a absolvit recent Universitatea South Wales și a cerut să fie angajat depunând un CV reprezentat printr-o figurină mică LEGO. Aplicând filosofia sa despre design și experiența în materie de jucării, Andy a decis astfel să învioreze banalul Curriculum Vitae. Nu mai încape îndoială că s-a evidențiat pe deplin printre candidații care își doreau să muncească în compania respectivă.

„Figurina are o înfățișare asemănătoare cu a mea, ține un laptop într-o mână, iar în cealaltă – un CV imprimat, în miniatură. Ambalajul a fost creat așa, încât să semene cu cel al figurilor LEGO obișnuite, exclusive. Așa este, de exemplu, ambalajul pentru Comic-Con. Eu am mai adăugat niște elemente de design, ca să îi confer produsului unicitate.  Întregul ambalaj și figurina demonstrează grija mea pentru detalii și filosofia mea de design. Mai dovedesc spiritul meu inovativ și angajamentul pentru un proces de creație distractiv”, explică Andy.

AndyMorris10-SQ-59aebd01dfb30__880

Citește și: Cinci pași pentru redactarea unui CV de succes

De menționat este că pe verso, ambalajul conține informațiile necesare despre candidat. Figurina se prezintă, povestește că vine din domeniul finanțelor și că, la un moment dat, s-a plictisit de birocrație și conturi de multi-milioane. Și-a dorit o viață plină de creativitate, prin urmare nu a fost niciodată mai fericită ca acum.

„Am creat galerii în centre expoziționale și în castele. Am avut un tur prin SUA, care a durat 2 ani. La una din expozițiile mele a venit chiar proprietarul multi-miliardar al LEGO – Kjeld Kirk Kristiansen”, citim pe ambalaj.

Acclaimed-Artist-Sets-His-Resume-Apart-With-A-LEGO-CV-59c24c668bcd7__880

Sursa: boredpanda.com