Alan Crotty, un britanic de 66 de ani, a așteptat 47 de ani pentru a se căsători cu aleasa inimii sale, după ce aceasta l-a refuzat în tinerețe, informează portalul britanic mirror.co.uk. Mai multe detalii despre această poveste impresionantă de iubire, aflați în continuare.

Britanicul Alan Crotty avea 21 de ani atunci când a cerut-o de soție pe Cathy Roberts. Evenimentul s-a produs chiar în ziua în care Cathy a atins majoratul.

La doar doi ani după ce s-au declarat oficial împreună, cuplul Crotty s-a despărțit, iar tânăra și-a oficializat relația cu altcineva. Cea de-a doua relație a tinerei nu durase mult, însă. Aceasta a divorțat după zece ani de căsătorie.

Fiind angajat ca fotograf de trenuri, Alan a rămas cu inima frântă și a decis să nu se căsătorească cu nimeni, odată ce a fost respins de femeia pe care o iubea.

După 37 de ani de la despărțire, un prieten comun de-al lui Alan și Cathy a decis să le organizeze, la el acasă, o întâlnire în secret. Atunci când a zărit-o pe Cathy la ușă, Allan  a recunoascut-o imediat. Cei doi s-au reîntâlnit, iar pasiunea lor a luat din nou viață.

”Cu toate că m-am despărţit de Cathy, ea mereu a fost aleasa mea. Nu mi-a ieşit niciodată din gând şi nu am vrut niciodată pe altcineva. Un prieten ne-a făcut să ne întâlnim la el acasă”, mărturisește, fericit, bărbatul.

Acesta a cerut-o din nou în căsătorie pe Cathy, în același loc în care a făcut-o și în tinerețe.