La vârsta de doar 8 ani, americanul Christian McPhilamy este un erou adevărat. Acum doi ani și jumătate, copilul a decis să-și crească un păr lung de 25 de centimetri, pe care să-l doneze pentru crearea perucilor necesare copiilor care se tratează de cancer. A fost luat în derâdere la școală, însă și-a atins sopul. Cum arată șuvițele pe care și le-a crescut, afli mai jos.

Timp de 2 ani și jumătate, atâta cât a trebuit pentru ca să-și crească părul, Christian a tot fost arătat cu degetul și luat în derâdere de către camarazi. Scopul, însă, scuză orice mijloc. Copilul a răbdat până când șuvițele i s-au făcut lungi de 25 de centimetri. Anume atunci părul i-ar fi devenit suficient de lung, pentru a fi donat copiilor care parcurg perioada chimioterapiei.

Privindu-i cătăturile nevinovate, dar și șuvițele lungi și blonde, necunoscuții nu mai aveau niciun dubii: Christian semăna cu o fetiță. Adevărul este că mulți dintre cei care și-au bătut joc de el, în această perioadă, și-au cerut scuze de la copil atunci când au aflat despre adevăratul scop pe care îl urmărește acesta.

La distanța de 2,5 ani de când nu și-a mai scurtat părul niciodată, părinții i-au tăiat șuvițele lungi, le-au ambalat și le-au dus la un centru de ajutorare a copiilor care suferă de cancer.

Cu siguranță că lumea ar fi mai bună, dacă adulții ar învăța din entuziasmul acestui copil!

Foto: Facebook

Distribuie articolul: