Astrologul vine cu previziuni și ne spune ce aduce anul Șobolanului Alb de Metal pentru fiecare zodie în parte. Iată cum ne influențează astrele în materie de dragoste, sănătate, carieră și bani.

Berbec  

2020 va fi un an promițător și cu oferte neașteptate în plan profesional. Fiți atenți, priviți lucrurile în mod realist și nu vă relaxați până nu vă atingeți obiectivele. Aprilie va fi momentul schimbărilor mult așteptate, așa că nu pierdeți șansa. Viața sentimentală e stabilă, iar Berbecii singuri au șansa să găsească jumătatea în toamnă. Cei dragi vor juca un rol semnificativ în viața dvs., chiar dacă nu sunteți conștienți de acest lucru. Ați putea avea nevoie să manifestați în unele cazuri cu adevărat minuni ale diplomației pentru a menține relații bune cu rudele apropiate și vecinii. Încercați să nu vă înferbântați din cauza absurdităților  și păstrați-vă într-un cadru etic. Chiar și în cazul în care activ nu vă va plăcea ceva. La capitolul finanțe, cele mai norocoase perioade sunt luna martie și a doua jumătate a anului.

Taur

În noul an veți reflecta mult și vă va preocupa care este locul dvs. în lume. 2020 vă va schimba viziunea asupra vieții și vă va face să credeți că visele pot deveni realitate. Dacă până acum trăiați într-un fel de atmosferă stresantă și existența dvs. zilnică semăna cu un câmp de luptă, atunci acum este cel mai bun moment pentru a pune capăt tuturor acestor lucruri. Încercați să nu riscați în zadar, evitați situațiile extreme. Acum trebuie să vă asigurați existența cea mai pașnică. Dacă vă puteți muta undeva în afara orașului, într-un loc liniștit, făceți-o numaidecât. În cazul în care intenționați să schimbați jobul, perioada favorabilă începe din vară. În acest an puteți realiza brusc necesitatea unei noi formări educaționale, nu neapărat oficială, de multe ori autoeducarea aduce rezultate deosebite. Cineva din nativii semnului vor simți un interes pentru religie, pot începe studiul literaturii spirituale, important este să nu cădeți în fanatism.

Gemeni 

În 2020 va trebui să depuneți multă muncă pentru dezvolta încrederea în sine, a trece anumite teste care vă vor crește stima de sine și pentru a înțelege că destinul dvs. este în propriile mâini. Dacă până nu demult erați concentrat excesiv pe partenerul dvs. sau colegul de afaceri, acum în 2020 va trebui să vă mișcați într-o direcție complet diferită. Ascultați propriile dorințe, aflați ce vreți și pune-ți-vă nevoile în prim plan. Dacă aveți nevoie să luați inițiativa sau să vă asumați responsabilitatea în anumite afaceri – nu vă temeți. Dar numai cu condiția să fiți sigur că acționați în propriile interese. Un moment potrivit pentru a începe o afacere se va ivi în primăvară, de exemplu, să deschideți un magazin sau un birou de traduceri. Veniturile dvs. vor simți o creștere, dar acest lucru va necesita multă muncă. Nativii singuratici au șansa să întâlnească persoană dragă, dar nu vă grăbiți să vă deschideți inima oricui.

Rac

Există o mare probabilitate ca Racii în 2020 să își schimbe în mod semnificativ sau complet cercul obișnuit de prieteni. Printre cunoscuții dvs. în acest an se pot număra oameni celebri și cu reputație. Iar popularitatea de care vă veți bucura poate veni cu bârfe și tot felul de zvonuri – tratați acest lucru cu umor. În toamnă, cadourile sorții vă așteaptă, atât în planul personal, cât în cel de afaceri. Unii nativi ai semnului vor putea în cele din urmă în 2020 să formeze o uniune oficială cu acel partener cu care trăise deja de multă vreme, așa-numita căsătorie civilă. La capitolul finanțe, astrele sfătuiesc să cheltuiți cu prudență și să aveți întotdeauna ceva pus de-o parte. Din iulie situația financiară se înbunătățește. De dragul propriei liniști, în acest an ar trebui să încercați să vă distanțați de nevoile oamenilor din jurul dvs. Nu mai luptați pentru propria supraviețuire și concentrați-vă asupra acelor gânduri pozitive care vor contribui la dezvoltarea personalității dvs.

Leu

În 2020 un succes deosebit în activitate vor avea acei Lei, a căror activitate este legată cumva de lărgirea orizonturilor altor oameni sau care vizează îmbunătățirea calității vieții lor. Astrele sfătuiesc să nu vă fie frică de dificultăți, pentru că hărnicia cu care sunteți înzestrați vă va ajuta să atingeți noi culmi. Spre deosebire de anii precedenți, 2020 va fi un an în care banii vin și vin și vin. Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite. Încercați să petreceți mai mult timp cu prietenii și nu vă blocați în singurătatea mândră, pentru că nu e utilă, ci dăunătoare. Nativii liberi ai acestui semn vor dori să înceapă o familie și cei de familie – să aibă un copil. La capitolul sănătate, se recomandă mai multă odihnă și eliminarea stresului în a doua jumătate a anului. De asemenea, în acest an ar putea fi necesar să învățați să priviți viața mai pe larg pentru a vedea o imagine mai clară. Poate că ar trebui să vă puneți o întrebare globală: unde doriți să veniți la sfârșitul acestui an și ce anume să realizați? Începeți să mergeți spre realizarea dorinței voastre, trimiteți o solicitare către Univers și el vă va duce la punctul dorit, chiar și fără implicarea dvs. directă.

Fecioară

Anul oferă oportunități grozave de a materializa vechile vise. Posibil că conducerea dvs. să vă fi urmărit de multă vreme și abia așteaptă momentul în care să decideți să vă manifestați și să preluați controlul asupra situației. Inițiativa dvs. va fi meritat răsplătită și cel mai important – preferințele materiale să nu devină scopul dvs. în sine. În acest an nu veți fi suficient de modești pentru a sta într-un colț, ca de obicei, va trebui să câștigați recunoașterea, să vă declarați exclusivitatea. Unii nativi ai semnului vor avea ocazia să facă cunoștință cu o persoană celebră, iar cineva va primi propria recunoaștere destul de meritată, în special cei angajați în munca creativă. În ce privește finanțele, reîncărcarea bugetului dvs. va fi mai mult asociată cu succesul la locul de muncă. În cazul în care doriți să vă dublați venitul alternativ, de ajutor vor fi tovarășii de idei. Începutul lui februarie promite șanse mari de câștig în jocuri de noroc. Unii nativi Fecioară ar putea dori să aibă copii, iar până la sfârșitul anului această dorință se poate realiza. Alții se pot răsfăța în numeroase aventuri de dragoste fără obligații, lărgind constant cercul partenerilor lor. Iar cineva din Fecioare își pot găsi adevărata dragoste pentru toată viață.

Balanță

În 2020 veți fi deosebit de generoși și binevoitori, astfel că depuneți toate eforturile pentru ca cei care sunt alături de dvs. să nu aibă nevoie de nimic, pe de altă parte, veți putea întotdeauna să vă bazați pe sprijinul celorlalți în perioadele dificile. În ceea ce privește relațiile de dragoste, 2020 va fi o perioadă imprevizibilă, dar interesantă. Va trebui să depășiți multe obstacole înainte de a putea atinge fericirea în dragoste. Dacă nu sunteți într-o relație, atunci este timpul să mergeți la o „vânătoare”. Unele Balanțe în acest an vor înțelege că le lipsește cunoștințele disponibile și vor merge să obțină studii superioare. Alții, pentru a-și extinde orizonturile, vor dori să plece în străinătate sau chiar să emigreze. Cu cât veți păstra mai mult legătura cu străinii în acest an, cu atât mai bine. La locul de muncă, va trebui să stăpâniți noi orizonturi care vor necesita efort suplimentar. Intuiția vă va ajuta să mergeți pe calea cea bună și să rezolvați problemele presante. Din punct de vedere al finanțelor, anul este oportun pentru depozite și împrumuturi. Pentru a nu vă îmbolnăvi, trebuie să vă bucurați mai mult. Comunicați cu cei dragi, plimbați-vă și dedicați-vă hobby-ului preferat.

Scorpion

Anul promite să fie calm și măsurat. Astrele sfătuiesc să vă concentrați pe învățare, hobby sau asupra unei noi afaceri. Cineva din nativii semnului va manifesta talentul unui profesor, astfel că va ține prelegeri. La serviciu lucrurile merg foarte bine, iar pentru cei care au o afacere, a doua jumătate a lui 2020 pare extrem de promitatoare. Antreprenorii Scorpion vor găsi noi piețe. În comunicarea cu sexul opus trebuie să manifestați mai multă precauție – este timpul să vă gândiți la o relație serioasă. Încercați să vă debarasați de temeri, să vă depășiți și să aveți încredere în partenerul dvs., să vă deschideți către el fizic, emoțional și spiritual. Nativii Scorpion care au deja familie se pot aștepta la o idilă completă cu a doua jumătate. În noul an este foarte posibil să descoperiți în dvs. talente ezoterice care vor permite să intrați într-o lume care se află dincolo de limitele conștiinței unei persoane obișnuite.

Săgetător

În 2020 cele mai multe surpize vă pot aștepta la serviciu și în ce privește sănătatea. Ați putea chiar schimba nu numai locul de muncă, dar și sfera de activitate profesională. Vă debarasați de activitățile inutile și vicii pentru că vă împiedică să înaintați. Anul vă aduce și o întâlnire fatidică, care vă va schimba radical viața, încât să vă oblige să schimbați locul de reședință sau vă va face viața mai dinamică și mai colorată. Sarcina principală pe care dvs. va trebui să o rezolvați pentru sine în 2020 este să învățați cum să construiți relații cu partenerul. Va trebui să abandonați complet egoismul în favoarea coexistenței. Acest lucru nu înseamnă să vă pierdeți pe sine, ci să învățați să aveți încredere în persoana care este lângă dvs. și să vă dedicați din toată inima. Veniturile dvs. în 2020 sunt constante și suficiente pentru a vă putea răsfăța, dobândind diverse lucruri frumoase, mâncare bună sau petrecerea timpului călătorind în diferite țări.

Capricorn

În noul an veți radia binevoință și optimism, vă veți ține, poate modest, dar cu o demnitate incredibilă. Astrele promit recunoaștere la locul de muncă. Poate că acum șefii vor observa sârguința dvs. și vă vor mări salariul. Cu toate acestea, va trebui să munciți mult și din greu, să câștigați perseverență și răbdare, să nu vă certați cu șefii, să manifestații conștiinciozitate și sârguință. Dar, după munca grea, nu trebuie să uitați de odihnă, altfel echilibrul necesar dintre muncă și sănătate va fi perturbat. În 2020 va trebui să evitați singurătatea și să fiți mai mult în public, să comunicați cu alte persoane, să participați la viața publică. În vară sunt posibile cheltuieli pentru reparații sau călătorii. Oamenii din jurul dvs. pot observa că arătați mai solid, mai impresionant, poate veți adăuga câteva kilograme. În viața personală, totul va fi genial atât pentru Capricornii aflați într-o relație, cât și cei fără. Toamna va aduce liniștea mult așteptată în inima dvs., așteptați o mulțime de emoții pozitive. Nu uitați de aspectul dvs.. Amintiți-vă, îngrijirea este una dintre cărțile de vizită.

Vărsător

În 2020 veți evita îngrijorările și haosul și veți căuta singurătatea. Acei Vărsători care lucrează de la distanță sau în unele organizații închise, în spitale, orfelinate, care au un fel de surse secrete de venit vor avea un succes deosebit. 2020 vă aduce o mulțime de deplasări de serviciu, care vă vor oferi cunoștințe noi și promițătoare. Vărsătorii singuratici au toate șansele să cunoască sufletul pereche. La capitolul finanțe de ajutor vă vine intuiția. Problema este că, puțin probabil veți puteți evalua corect nivelul veniturilor dvs. Fie le veți considera nerezonabil de scăzute și veți continua să economisiți, fie, dimpotrivă, vă veți considera un om bogat și veți cheltui mult mai mult decât vă puteți permite. Sarcina principală pe care va trebui să o rezolvați în acest an, este să învățați să trăiți în prezent și să vă bucurați de fiecare clipă. Să stabiliți pentru sine ce anume vă oferă plăcere în această viață și ce vă place cu adevărat să faceți.

Pești

În 2020 puteți conta pe daruri neașteptate ale sorții. Sunteți prietenoși și sociabili, dacă este necesar, veți putea aduna cu ușurință în jurul dvs. tovarăși idei, care vor avea multe idei productive, ceea ce va facilita foarte mult progresul general către obiectivul propus. Dacă aveți un vis de multă vreme, acum este timpul să-l realizați. Principala sarcină pe care va trebui să o îndepliniți în 2020 este să găsiți rădăcinile, să se recunoașteți sunteți parte a unei familii mari și să mențineți aceste legături pe tot parcursul anului. Valorile familiei vor ocupa un loc special în viața dvs. Nativii singuri ai semnului ar trebui să se gândească la crearea unei familii, poate la nașterea unui copil. Munca și cariera va trebui să treacă pe planul secundar în acest an. Petreceți cât mai mult timp cu cei de acasă, fără a uita de rudele mai în vârstă și, mai ales, de părinții dvs. În ce privește banii, evitați să luați împrumuturi sau să intrați în datorii, concentrați-vă asupra muncii și căutați o sursă suplimentară de venit, astfel, până la sfârșitul anului vă veți permite ceea ce ați visat de mult.

Autor: Sergiu Iordachi

Vezi și „Lăsăm în urmă orice suferință, nereușită sau regret”. Sergiu Iordachi, despre ce ne aduce Anul Șobolanului Alb de Metal

Distribuie articolul: