Un studiu recent a demonstrat că femeile pierd aproape un an din viaţă, gândindu-se la greutatea corporală şi la cât ar trebui să slăbească. Astfel, zilnic, femeile se gândesc aproximativ 21 de minute la noi diete şi metode de menţinere în formă. Calculul matematic nu se încheie aici. Conform studiului, reiese că 127 de ore pe an sunt destinate grijilor de slăbit, ceea ce înseamnă că după 67 de ani, femeile au irosit deja un an pe aceste gânduri. Acelaşi studiu demonstrează că nici bărbaţilor nu le este mai uşor, aceştia gândindu-se la arderea caloriilor 18 minute în fiecare zi.

Conform sondajului, cel mai des motiv invocat pentru dorinţa de a slăbi este acela de a fi pe placul partenerului de viaţă. O altă parte din respondenţi însă au zis că vor să slăbească pentru a arăta la fel de bine ca prietenii lor.

Fiona Hope, realizatoarea studiului a declarat că:” Arderea caloriilor este o problemă foarte importantă în zilele noastre. Este foarte riscant să utilizezi fel de fel de reţete luate pe internet, de aceea scopul meu este de a veni în cel mai scurt timp cu o dietă cât mai rezonabilă.”

Sursa/ Photo dailymail.co.uk

Distribuie articolul: